VIDEO: Što je sreća? Jutarnji pogled sa Zabrđa!

Dragi naši posjetitelji, danas smo odlučili podijeliti jednu lijepu priču s vama.Na to nas je punukala krasna fotografija koju je jutros na Zabrđu zabilježio zabilježio naš čitatelj Nenad Rajić. Prekrasan pogled sa Zabrđa ka Vlašiću.

Postoji kineska priča o starom seljaku koji je imao starog konja za obradu polja. Jednog je dana konj pobjegao na brežuljke. Kada su susjedi tješili seljaka zbog nesreće, on im odgovori: Nesreća? Sreća? Tko zna?

Tjedan dana poslije konj se s planine vratio s krdom divljih konja. Susjedi su seljaku čestitali na sreći. Njegov je odgovor bio: Sreća? Nesreća? Tko zna?

Kad je zatim seljakov sin pokušao pripitomiti jednog divljeg konja, pao je s njega i slomio nogu. Svi su mislili da je to velika nesreća. Ali ne i seljak čija je jedina reakcija bila: Nesreća? Sreća? Tko zna?

Nekoliko tjedana poslije došla je vojska u selo i unovačila sve sposobne mladiće koji su bili u selu. Kad su vidjeli seljakovog sina sa slomljenom nogom, ostavili su ga na miru. Je li to bila sreća? Nesreća? Tko zna?

{youtube}SMAU2_eyv6g{/youtube}

Što je za vas sreća?

Nekoga sretnim čini pogled sa Zabrđa prema Vlašiću. Nas je fotografija učinila sretnim. Nenade, hvala.