VIDEO: Što je sreća? Jutarnji pogled sa Zabrđa!

Dragi naši posjetitelji, danas smo odlučili podijeliti jednu lijepu priču s vama.Na to nas je punukala krasna fotografija koju je jutros na Zabrđu zabilježio zabilježio naš čitatelj Nenad Rajić. Prekrasan pogled sa Zabrđa ka Vlašiću.

Postoji kineska priča o starom seljaku koji je imao starog konja za obradu polja. Jednog je dana konj pobjegao na brežuljke. Kada su susjedi tješili seljaka zbog nesreće, on im odgovori: Nesreća? Sreća? Tko zna?

Tjedan dana poslije konj se s planine vratio s krdom divljih konja. Susjedi su seljaku čestitali na sreći. Njegov je odgovor bio: Sreća? Nesreća? Tko zna?

Kad je zatim seljakov sin pokušao pripitomiti jednog divljeg konja, pao je s njega i slomio nogu. Svi su mislili da je to velika nesreća. Ali ne i seljak čija je jedina reakcija bila: Nesreća? Sreća? Tko zna?

Nekoliko tjedana poslije došla je vojska u selo i unovačila sve sposobne mladiće koji su bili u selu. Kad su vidjeli seljakovog sina sa slomljenom nogom, ostavili su ga na miru. Je li to bila sreća? Nesreća? Tko zna?

{youtube}SMAU2_eyv6g{/youtube}

Što je za vas sreća?

Nekoga sretnim čini pogled sa Zabrđa prema Vlašiću. Nas je fotografija učinila sretnim. Nenade, hvala.

 

Prethodni članakOpćina Vitez upozorila na obvezu poštivanja komunalnog reda
Sljedeći članakZavršene 3. BH Telecom sportske igre mladih