VIDEO: Snimke napada na igrače i stručni stožer NK ”Vitez” u Lukavcu

Portal vitez.info objavio je fotografije s utakmice u Lukavcu, gdje su brutalno i mučki, nakon utakmice s Radničkim, napadnuti igrači, stručni stožer i službeni predstavnici Nogometnog kluba “Vitez”. Više od stotinu navijača Radničkog dao se u potjeru za sucima, ali i Vitežanima, praćeni uzvicima odobravanja s tribina.

Na fotografijama koje smo objavili jasno se vidi kako su neredi očito pripremljeni, s obzirom na činjenicu da je velik broj navijača imao fantomke, neki od njih i palice, kojima su uspjeli ozlijediti četiri igrača Viteza (Jurčević, Badrov, Živković i Dilaver). Usprkos želji da vjerujemo kako je riječ o infiltriranim pojedincima koji nemaju veze sa sportom i navijačima Radničkog na snimkama koje posjedujemo i koje objavljujemo jasno se vidi kako skladno pjevaju navijačke pjesme što svakako potvrđuje da je riječ domaćim navijačima.

FOTO: Igrači i stručni stožer NK “Vitez” mučki napadnuti nakon utakmice u Lukavcu

Još jednom ćemo napomenuti kako su domaći navijači priredili nezaboravan ambijent na tribinama, dostojan Premijer lige, međutim ono što se dogodilo nakon posljednjeg sučevog zvižduka bacilo je veliku mrlju na dojam s utakmice.

Na početku videa se vide nemile scene neposredno nakon utakmice i događanja na terenu, a u drugom dijelu kako navijači napuštaju stadion, a prema razgovoru nekoliko posjetitelja na stadionu da se uočiti i trenutak kada je razbijena šajba na autobusu Viteza. Kako neslužbeno doznajemo pričinjena šteta na autobusu iznosi oko 4 000 KM.

Uostalom pogledajte i sami…

{youtube}aO5e1-1ufAc{/youtube}