VIDEO: Sjajna božićna čestitka iz Novog Travnika

Zbog novonastale situacije s Covid 19 iz Udruge “Stari grad Kaštel” došli su na ideju o zanimljivom projektu kako na drukčiji način poslati Božićnu čestitku sa pojedinih mjesta iz Novog Travnika.

Mnogi stanovnici općine Novi Travnik nažalost nisu bili u mogućnosti posjetiti svoja rodna mjesta i svoje najmilije, stoga su odlučili poslati im božićnu čestitku.

Mjesta na kojima su bili i radili kadrove s porukama su Djakovići, Pobrđani, Hadžići, Gornji Margetići, Donji Margetići, Gornje Pećine i Nokovići.

“Prošle godine smo imali Advent u raseljenim mjestima, mjesto Djakovići i pokazalo se kao jedan od uspješnih i posjećenijih advenata. Zahvaljujemo se Vokalnom sastavu Ad Libitum koji je našem projektu dao posebnu čaroliju najljepših glasova. Hvala Jakovu Sušcu koji je vrhunski uradio video”, kazala je članica Udruge Stari grad Kaštel Novi Travnik, Ljubica Matošević.

Iz ove udruge su izrazili nadu da će se sljedeće godine biti bolja situacija te kazali kako svakako nastavljaju s radom koji je uvelike već prepoznat u našoj lokalnoj zajednici i šire.

Prethodni članakVIDEO: Božićni koncert HKD “Napredak” podružnica Vitez
Sljedeći članakU Njemačkoj od 1. siječnja promjene: Osjetit će se na plaćama, mirovinama…