VIDEO: Plavčić – Respektiramo Zrinjski, ali očekujemo pobjedu!

Danas je u 16,00 sati u prostorijama Nogometnog kluba “Vitez” održana press konferencija na kojoj je najavljen susret petog kola BHT Premijer lige, u kojoj Vitežani na stadionu Kamberovića polje dočekuju sastav Zrinjskog iz Mostara.

Nazočne novinare pozdravio je u ime NK “Vitez”, glasnogovornik kluba Ivan Sajević, zahvalivši se na velikom interesu medija za rad NK “Vitez” te novinarima prepustio trenera Valantina Plavčića i kapetana Daria Pranjkovića.

“Uvidjeli smo da možemo igrati i da nam je mjesto u Premijer ligi. Zrinjski je dobra ekipa koja svake godine pretendira na vrh tabele, međutim mi nemamo prostora za kalkulacije i u ovoj utakmici idemo na sva tri boda”, poručio je Valentin Plavčić, trener Viteza.

Na upit novinara da li bi bio neriješenim ishodom Plavčić je odgovorio kako ga bod ne bi zadovoljio. “Svaki bod na kontu je dobar, ali mislim da je vrijeme za prvu pobjedu. Respektiramo protivnika, ali imamo kvalitet za pobjedu i interesiraju nas samo tri boda. Publika nam je mnogo značila tijekom prošle sezone, kao i na početku ove, a ja ih pozivam da nam pruže podršku i nastave vjerovati u našu ekipu”, rekao je Plavčić.

“Zrinjski je sasvim sigurno kvalitetna ekipa, ali mislim da imamo sastav koji može ostvariti pobjedu i vjerujem da će presuditi naša velika želja. Svaki bod je bitan, ali nama su u ovom susretu tri boda najvažnija i sve ćemo učiniti da ih osvojimo. Osjećamo blagi pritisak, jer u protekla četiri kola nismo ostvarili ono što smo zamislili, ali straha nema. Dat ćemo svoj maksimum, ostaviti srce na terenu i vjerujem da rezultat neće izostati”, rekao je na današnjoj konferenciji kapetan Viteza, Pranjković.

Na koncu konferencije za medije naglašeno je kako se ulaznice za subotnju utakmicu mogu kupiti u pretprodaji u Gradskoj kavani Vitez.

{youtube}QPlrlo8pecA{/youtube}