VIDEO: Ovoga petka u kino dvorani Vitez Štrumpfovi 2 i Svjetski rat Z

Nakon što su proteklog tjedna 3D filmske projekcije filmova Štrumpfovi i Svetski rat Z napunili kino dvoranu Vitez, na traženje publike ovoga petka ponovno će biti reprizirani u viteškoj kino dvorani. Filmovi će biti prikazani u identičnim terminima, kao i proteklog tjedna.

I ovoga petka, 20.9.2013. posjetitelji će u kino dvorani moći vidjeti najnovije filmske hitove u 3D projekciji. Najmlađe očekuju dvije 3D projekcije obiteljske hit komedije „Štrumpfovi 2″ u projekcijama od 16:30 i 18:45 sati, a oni malo stariji mogu gledati Brad Pitta u velikom kino hitu Svjetski rat Z u 3D projekciji koja počinje u 21:00 sati.

„Štrumpfovi 2″ – 3D film u Vitezu

Pogledajte nastavak akcijsko-animirane obiteljske hit komedije u kojoj zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Zloćke” kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Nezaboravni doživljaj 3D projekcije u kino dvorani u Vitezu – petak, 13.9.2013. u terminima od 16:30 i 18:45 sati.

{youtube}7fCddfgZnQM{/youtube}

Svjetski rat Z – 3D – u Vitezu u 21:00

Ne propustite vidjeti Brad Pitta u 3D filmskoj akciji u kojoj predvodi očajničku potragu za izvorom epidemije koja uništava svijet i pokušava obuzdati njezino sumanuto brzo širenje. Nezaboravni doživljaj 3D projekcije u kino dvorani u Vitezu – petak, 13.9.2013. u terminu od 21:00 sati

{youtube}_OaJsVSJHoA{/youtube}

 

Prethodni članakDjevojka iz Žepča najljepša na svijetu
Sljedeći članakZahvala NK “Vitez” članovima i pretplatnicima kluba iz Švicarske