VIDEO: Općinski načelnik Vlado Alilović o prometnici S. Vitez – Divjak

Nakon što smo na našem portalu napisali tekst VOZAČI OPREZ: Katastrofalno stanje prometnice Vitez – Divjak! (FOTO), donosimo i video zapis u kojem za vitez.info o ovoj temi govori općinski načelnik Vlado Alilović.

Podsjetimo, sredinom lipnja, prošle godine, u uredu općinskog načelnika Viteza, Vlade Alilovića, zaključeni su ugovori o izvođenju radova za sanaciju lokalnog puta Divjak-Donja Večeriska, dionica od Brizjaka prema Donjoj Večeriskoj i sanacija lokalne prometnice Gornji Vitez-Bila za dionicu od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku.

Ugovor za izvođenje radova za dionicu Brizjak-Donja Večeriska zaključen je s izvođačem “Adžić-asfalt” d.o.o. Žepče   s ugovorenom cijenom od 127 909,25 KM.
Rok za izvođenje radova iznosio je 90 dana od dana uvođenja u posao, a radovi su okončani nakon nešto više od mjesec dana po zaključenju ugovora.
Ugovor za izvođenje radova za dionicu od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku zaključen je s izvođačem radova “Špic beton” d.o.o. Žepče, s ugovorenom cijenom od 158 765,72 KM. Rok za izvođenje radova je iznosio 90 dana od dana uvođenja u posao. Predmjerom radova sanacije lokalne prometnice na dionici od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku predviđena je sanacija trotoara i presvlačenje prometnice novim asfaltom.

{youtube}TfkX8uXnX1o{/youtube}