VIDEO: Online Završni koncert OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik, Područni odjel Nova Bila

Područni odjel OGŠ u Novoj Biloj djeluje od rujna 1995. godine, a ovogodišnja generacija 25. generacija učenika s osnovnim glazbenim obrazovanjem.

Inače, svoje završne koncerte realiziraju uživo u sali HKC-a, međutim zbog vanrednih uvjeta u kojima su radili prethodnih nekoliko mjeseci, koncert je realiziran možemo reći na teži način – online radom.

U 27 minuta videa možete preslušati mlade učenike, koji su zajedno sa svojim nastavnicima marljivo radili cijelu godinu.

“Zahvaljujemo se nastavnicima: Nanareli Bajo, Luciji Džepina, Andrijani Lončarević, Anji Rajić i Alojzu Čakariću na trudu i zalaganju kojeg su pružili učenicima. Pohvale također idu voditelju odjela g. Draganu Đidi i ravnatelju škole g. Josipu Dujmušiću, koji su u ova vanredna vremena osigurali adekvatne uvjete za funkcioniranje nastave. Do iduće školske godine, svima lijep pozdrav”, poručili su iz HKC Nova Bila.

Prethodni članakPovećava se obim doznaka koje bh. dijaspora šalje prema BiH
Sljedeći članakUSLOŽNJAVANJE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE: U posljednja 24 sata u FBiH zabilježeno 38 novih slučajeva COVID-19