VIDEO: Odbojkašice Viteza novu sezonu počele pobjedom u gostima

U nedjelju, 30. rujna Odbojkaški klub Vitez odigrao je utakmicu prvog kola Superlige Federacije BiH za žene u novoj sezoni (2018./19.).

Odbojkašice Viteza nastupile su u gostima protiv ekipe ŽOK „Lukavac“ te kao gosti zabilježili pobjedu od 0 : 3 u setovima.

U utakmici koja je bila vrlo dinamična, razigrane domaće igračice uvijek su bile u bodovnom priključku sa nama, pa su u prvom setu čak napravile preokret i povele, da bi mi smirenijom i preciznijom igrom taj set priveli kraju u svoju korist, a zatim i sljedeća dva poručili su iz OK Vitez.

Uz standardne seniorke OK Vitez Elenu Križanac, Antonijelu Križanac, Mateu Čuturić, Mariju Petrović, Barbaru Bonić, Mariju Žabić i Dajanu Garić, ove godine nastupa i Mirna Jovanović kao novi član kluba i ekipe. Uz njih ove godine priliku za nastup imaju i naše omladinke Bojana Ramljak, Doria Andrić, Marija Maros, Barbara Smiljanić i posebno Ana Marija Topalović (2005. godište), koja se već u prvom nastupu istakla svojom spremnošću i velikom željom za igrom, te tako osvojila nekoliko atraktivnih poena iz napada i servisa, a sve je to bilo popraćeno velikim pljeskom svih igračica i publike u Lukavcu.

Sljedeću utakmicu Vitežanke igraju kao gosti u Srebreniku.

Lukavac 30.09.2018 god.odigran odbojkaški meč žene ,ŽOK Lukavac-OK Vitez rez.0:3

Poćelo prvenstvo u super ligi F BiH odbojka žene ŽOK Lukavac-OK Vitez rez.0:3

Posted by F..A Dragec on Ponedjeljak, 1. Oktobar 2018.