VIDEO: Mato Bikić snimio prvi spot!

Nakon što je izdao prvi album pod nazivom “Album tvojih snova”, Mato Bikić, snimio je i prvi video spot za pjesmu “Korak po korak”.

Vrlo sam zadovoljan kako publika reagira na moj album prvijenac, kao i na prvi video spot. Album ima 13 pjesama, a još uvijek sam demo izvođač”, navodi za portal vitez.info, Mato Bikić – Smrky.

Mato Bikić poznat je viteškoj publici kao prvi pobjednik po ozboru publike, tada super popularnog natjecanja, festivala Djeca pjevaju hitove u Vitezu, koje su organizirali Udruga mladih “Enter” i Radio postaja Vitez. Mato je bio istinski miljenik publike u Vitezu.

“Na neki način festival Djeca pjevaju hitove je usmjerio moj put u glazbene vode i to je bio početak moje karijere. Uvijek ću se rado sjećati svojih nastupa na ovom festivalu, a posebnu zahvalnost osjećat ću prema svima koji su mi u tim trenucima bili potpora”, kaže Bikić.

“Album tvojih snova”, svoj prvijenac, Mato je snimio u travničkom studiju “PSTravnik”.

“Ekipa s kojom sam radio bila je odlična i ovim putem im se zahvaljujem na podršci. Postao sam i član ekipe “Prljava sredina” i trenutno spremamo novi album. Naziv ne mogu otkriti, ali album će biti spektakularan!”, dodaje Mato.

Službena Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Smrky/475016672549113

{youtube}PP2U5D-3WWQ{/youtube}