VIDEO: Matea Bošnjak izbacila cover pjesama “Ti si mi u mislima” i “Bad Guy”!

Matea Bošnjak, mlada Vitežanka, studentica glazbene akademije u Dublinu i dugogodišnja članica Gradskog kazališta mladih Vitez, u javnost je pustila novi cover. Riječ je o live funk obrada pjesama “Ti si mi u mislima” i “Bad Guy”.

Premijera covera je bila u subotu, 19. rujna, u 20,00 sati na YouTube kanalu Matee Bošnjak.

Na ovom vrijednom glazbenom projektu su radili mladi Vitežani. Glazbena produkcija je rađena u Spike Studios, kućnom studiu kojeg vodi Matija Baškarad, u suradnji s Goranom Vidovićem. Video produkciju potpisuje Stjepan Rajić, a majstor svjetla je Robert Šafradin.

Glazbenici koji sviraju su Ana Petrović, Marinko Trogrlić i David Grebenar, a aranžman potpisuje Matea Bošnjak.

Video spot snimljen u Kazališnoj dvorani Vitez, na sceni Gradskog kazališta mladih Vitez.

“Presretna sam predstaviti glazbeni projekt na kojem smo radili proteklih nekoliko dana u Spike Studios u Vitezu. Zahvalna sam Matiji, Ani, Davidu, Marinku, Stjepanu, Goranu i Robertu, prije svega prijateljima i mladim umjetnicima, koji su dali sve od sebe u stvaranju ove glazbene priče. Ponosna sam na ove mlade i hrabre Vitežane koji svojim talentima mogu osvojiti svijet. Nadam se da će publika uživati slušajući cover onoliko koliko smo mi uživali u procesu!”, kazala je za Vitez.info Matea Bošnjak.

Mi smo sigurni da ćete uživati u ovo sjajnom uratku koji su priredili Matea i ekipa, kojima i na ovaj način šaljemo iskrene čestitke! BRAVOOO!