VIDEO: Mali Mošunj – složna ekipa u akciji za Robertovo!

Popularni glazbenik, ali i youtuber Viteška lola, naš dragi prijatelj i kolega Perica Strukar bio je u posjetu vrijednim Mošunjanima, te napravio video priču o njihovom trudu i angažmanu uloženom da ožive jedan od kultnih sportskih lokaliteta u Središnjoj Bosni, Robertovo.

Robertovo je omiljeno sportsko igralište na kojemu su stasali brojni mladi igrači, a posebno mjesto u srcima svih ljubitelja nogometa zauzimao je malonogometni turnir koji se održavao na ovom terenu. O aktivnostima koje su proveli Mošunjani, kao i ideji da ponovno rehabilitiraju omiljeni malonogometni turnir, poslušajte u videu našeg Viteškog Lole.

“Dragi prijatelji, svi dobri ljudi i naši Mošunjani i Vitežani, danas smo imali jednu lijepu nedjelju uz našega Viteškog Lolu, koji nas je posjetio, i ovom prilikom želimo mu zahvaliti što je i on prepoznao naš rad i naše planove te nas posjetio i uključio se u našu priču. Možete pogledati što smo danas napravili, pozdrav svim našim Mošunjima i Vitežanima. Robertovo je Mošunj, a Mošunj to smo mi”, poručila je vrijedna ekipa iz Mošunja.