VIDEO: Jubilarni 5. Čvarak fest na Docu kod Travnika okupio nekoliko tisuća posjetitelja

Ovogodišnji, peti po redu i jubilarni “Čvarak fest”, ponovno je nadmašio sva očekivanja i privukao gotovo 3000 posjetitelja koji su tijekom dana posjetili više od 20 štandova, odnosno kazana u kojima su se topili čvarci.

Uz sudjelovanje velikog broja ekipa ove godine prvo mjesto i najbolje čvarke imala je ekipa Brankovac, koja je u ocjenjivanju žirija osvojila 166 bodova, dok je višestruki pobjednik, ekipa Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila,, ove godine zauzela drugo mjesto sa 165 bodova. Treće mjesto osvojila je ekipa Boot camp “Sensei” uz potporu Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB i Udruge maratonaca “Heroji nikad ne umiru”, s osvojenim 161 bodom.

Nagradu za najljepšu mišaju osvojila je jedina ženska ekipa, Zajednica žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH Travnik, a za najboljeg mješača proglašen je Boro Džandara iz ekipe “Široka cesta”.

Kulturni program su, između ostalih, upotpunili Dejan Čeko i Mario Krišto, Muška pjevačka skupina Krčevljani, Lašvanske tamburice i drugi.