VIDEO: Iva Augustinović predstavila prvi singl – “Anđele”

Iva Augustinović iz Žepča, prošlogodišnja finalistica “Supertalenta”, početkom srpnja predstavila je svoj prvi singl. Dugogodišnje bavljenje glazbom, čak od osme godine, Ivi je postalo i profesionalna orjentacija. Naime, nakon brojnih nagrada i osvojenih festivala Iva je upisala i glazbenu akademiju u Grazu, uz studij prava i ekonomije.

Iva Augustinović, svojevremeno se publici predstavila i u Vitezu, nastupivši kao posebna gošća na glazbenom festivalu “Djeca pjevaju hitove”.

Prvi singl, “Anđele”, objavila je za Dancing Bear. Glazbu je napisao Marko Tomasović, tekst Tatjana Markovčić, a za aranžman su se pobrinuli Olja Dešić i Matko Basara.

“Pjesma ‘Anđele’ je priča o ljubavi mladog para koja prelazi granice svjetova i posvećujem je svome zaručniku Ivanu, mojoj ljubavi koji me iz dana u dan nadahnjuje i podržava u mojim snovima. Svatko od nas ima svog anđela, voljenu osobu koja nas čuva i daje vjetar u leđa kroz život”, kazala je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Iva Augustinović.

Prethodni članak“Čistačice” nastupile u Sinju, Sinjsko pučko kazalište i Gradsko kazalište mladih Vitez potpisali Povelju o prekograničnoj suradnji
Sljedeći članakObilježavanje 15 godina od osnutka STK CM Vitez