VIDEO: Iva Augustinović objavila svoj prvi božićni singl – Božiću raduj se

Iva Augustinović, prošlogodišnja finalistica Supertalenta, nakon svog prvog singla Anđele, objavila je svoj prvi božićni singl – Božiću raduj se.

Glazbu za ovaj singl napisao je Marko Tomasović, tekst Stefania Soldan, a aranžman Saša Valenčić.

“Budući da mi je Božić najdraži i najsvečaniji blagdan, koji rado provodim sa obitelji, odlučila sam snimiti svoj prvi Božićni singl – Božiću raduj se. Nažalost živimo u svijetu u kojem nemamo vremena jedni za druge, a smisao Božića se gubi zbog materijalizma”, istaknula je za portal Vitez.info Iva Augustinović.

Iva Augustinović, rodom iz Žepča, poznata je i publici u Vitezu. Osim što su ju mnogi imali priliku gledati u prošlogodišnjem finalu Supertalenta, Iva je svojevremeno nastupala kao posebna gošća na festivalu Djeca pjevaju hitove u Vitezu.

“Rado se prisjetim i tih dana i naših susreta u Vitezu, bili su to lijepi trenutci. Sve što je prolazno i nevažno trebamo zanemariti, te se posvetiti obitelji i najbližima i svemu onome sto su istinske vrijednosti u našim životima. U tome je i smisao Božića, briga jedne za druge, te pomoć za sve one kojima je potrebno. Nadam se da će ova pjesma potaknuti ljude na to, da prepoznamo taj smisao i da Božić uvijek traje u našim srcima”, zaključila je u razgovoru za naš portal Iva Augustinović.