VIDEO: Idemo Zmajevi do kraja

navijaciReprezentativci Bosne i Hercegovine u Kaunasu protiv Litve igraju utakmicu života, a pobjedom mogu izboriti prvi nastup na SP-u. Zbog svega toga u BiH vlada nezapamćena euforija, a slično je i na ulicama Kaunasa koji su okupirali bh navijači.

 Nakon sjajno odrađenih kvalifikacija, u kojima smo upisali sedam pobjeda te po jedan poraz i remi, izabranici Safeta Sušića imaju priliku pobjedom ostvariti svoj san i izboriti izravan plasman u Brazil.
U nekom drugom scenariju ovisit ćemo o ishodu susreta između Grčke(koja ima isti broj bodova kao i mi, ali lošiji međusobni omjer) i Lihtenštajna.

“Što se tiče ozlijeđenih, takvih nemamo i svi su spremni. Utakmicu će početi ista momčad kao i protiv Lihtenštajna. Nemam razloga mijenjati ekipu koja pobjeđuje. Rekao sam igračima da im ovaj dan može biti najljepši u životu”, izjavio je uoči utakmice izbornik BiH Safet Sušić.

U Kaunas je stigao i veliki broj navijača BiH (na utakmici ih se očekuje oko 10 tisuća), a jedan je ‘ispalio’: “Bliži nam je Brazil. Udaljen je samo 90 minuta, a do Litve sam putovao 22 sata.”

izvor