VIDEO: Film Angeline Jolie u Beogradu pogledalo 12 ljudi!

Foto: Telegraf.rsZa razliku od glamurozne sarajevske i zagrebačke, današnjoj beogradskoj premijeri filma u ”U zemlji krvi i meda” Angeline Jolie nazočilo je samo 12 ljubitelja filmske umetnosti, piše Telegraf.rs, dok Press pak ističe kako je u dvorani bilo tek 5 osoba s kupljenom ulaznicom.

Na prvo prikazivanje kontroverznog filma u Srbiji je stiglo i desetak novinara i fotoreportera, koji su, osim sablasno prazne kino dvorane, imali prilike zabilježiti reakcije onih koji su, uprkos lošeg imidža koji je film već stekao u domaćoj javnosti, ipak došli pogledati ga.

Od dvanaest gledatelja koji su kupili karte, njih troje je napustilo dvoranu na pola projekcije, rezignirani radnjom filma, bolje rečeno količinom nasilja. Uz negodovanje i psovke u bradu napustili su kino dvoranu, piše dalje Telegraf.rs.

Tijekom trajanja filma “U zemlji krvi i meda” u sablasno praznoj dvorani mogli su se čuti samo povremeni glasovi negodovanja, a pojedini su okretali glavu kako bi izbegli gledanje scena ubijanja i silovanja.

Ono što je upalo u oči svima jesu trapavo nasnimljeni dijalozi između glavnih glumaca. Točnije, tijekom nekih scena bilo je evidentno da Ajla i Danijel (dva glavna lika) razgovaraju na engleskom, dok se iz zvučnika čuo srpski jezik. Opći utisak je da prosječan gledatelj treba imati dobre ”džigere i ganglije” da bi hladnokrvno mogao pogledati film u kojem tijekom čitavih 127 minuta dominiraju scene nasilja, te silovanja Bošnjakinja od strane Srba u ratnoj Bosni i Hercegovini, , poentira Telegraf.rs.

Kako piše Telegraf.rs komentari “preživjelih” gledatelja uglavnom su bili negativni, uz opaske da je film ”mučan”, surov i jednostran, te kako u životu nisu vidjeli film sa više scena ubijanja.

{youtube}P3zGyYsqHmE{/youtube}