VIDEO: Fenomenalni Roberto Soldić pobijedio high kickom u prvoj minuti borbe

Roberto Soldić

Kakva predstava, kakva pobjeda Vitežanina Roberta Soldića! Glavna borba eventa najveće britanske i jedne od najvećih europskih MMA promocija i pobjeda nevjerojatno atraktivnim nokautom u prvoj minuti borbe, protiv domaćeg borca.

Dan Hardy impresioniran Soldićem: Bit će superzvijezda, jedva čekam pratiti ga u budućnosti

Long je pred svojom publikom podosta agresivno otvorio borbu, krećući se prema naprijed i tražeći priliku za plasirati udarac ili doći do rušenja. Roberto je to pratio i pažljivo se kretao unazad, pazeći da ne dozvoli svom protivniku priliku za ugroziti ga. Nakon nešto manje od pola minute vidimo prvi pokušaj rušenja od strane velškog borca, kojeg Roberto uspješno brani, a malo nakon toga prvi puta i on napada. I odmah poentira na najbolji mogući način.

Velšanin se nastavio kretati prema naprijed, no u prvom trenutku kada je malo usporio i stao na mjesto, Soldić je povukao lijevi high kick koji je sjeo točno posred desne strane glave Lewisa Longa. On je odmah pao na pod, Roberto je krenuo završiti borbu, ali nije bilo potrebe. Sudac je vidio da je domaći borac onesposobljen i borba je bila gotova, a Soldić je mogao početi slaviti najveću pobjedu svoje karijere.

“Ja sam ovdje da osvojim pojas. Imam već dva, ali želim i ovaj. Boriti ću se bilo gdje protiv bilo koga. Moj je skor 11-2, no moja oba poraza su odlukama u kojima sam pokraden, jednom u Rusiji, jednom u Crnoj Gori. Tako da, moj profesionalni skor je 13-0, ja sam jedna viša liga od ovog”, rekao je Roberto odmah nakon borbe.

Fantastična izvedba hrvatskog borca, koji je još jednom do kaveza došao sa svojom kombiniranom zastavom Hrvatske i BiH, a u pratnji su mu bili trener i menadžer Ivan Dijaković te UFC borac Damir Hadžović. Bila je ovo prva Robertova borba u Cage Warriorsima i odmah pobjeda, na ovakav način, u glavnoj borbi piše portal fightsite.hr.

Prethodni članakIvan Kapetanović, predsjednik Kluba bosanskih studenata u Zagrebu, uspješan student i sportaš
Sljedeći članakNogometaši Viteza poraženi u Bijeljini