VIDEO: Doc.dr. Mile Lasić – Je li BiH ozbiljno ugrožena terorizmom?

Gost jučerašnje emisije “Dobar, loš, zao” urednika i voditelja Maria Vrankića na TV1 Mreži bio je doc.dr. Mile Lasić.

Prilično zanimljiva emisija u kojoj je gostovao, kako je u uvodu najavio urednik i voditelj emisije, europski socijaldemokrata, čovjek koji je dugo godina živio u Njemačkoj i profesor na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. On sam za sebe kaže da je skupo platio svoju slobodu, a riječ je doc.dr. Mili Lasiću.

Počelo je o terorizmu koji se dogodio u Sarajevu prije nekoliko dana, a sam gost je rekao da se ništa slučajno ništa nije dogodilo, pa ni tako ovaj slučaj pred američkim Veleposlanstvom u Sarajevu.

“Ova država je ozbiljno ugrožena političkom nekulturom, bahatošću i to sviju, kako tehnokracije, tako i socijaldemokracije koja misli samo o sebi, o svojim partnerima, partijskim poslušnicima, i o svojim kumovima i kumama, zemlja srlja u katastrofu, a nitko ne nudi alternativu”, rekao je prof. Lasić

U emisiji je bilo dosta riječi i o sadašnjoj vlasti u Federaciji BiH, Zlatku Lagumdžiji, SDP-u BiH.

“Jučerašnji kongres SDP-a bio je prazna parada kako bi se prikrilo da otkada su na vlasti ništa se nije uradilo, osim što se pronašla nafta tako da ćemo svi nekada biti saudijski šeici”, riječi su uglednog gosta.

U emisiji je postavljeno i anketno pitanje koje je glasilo:

Je li BiH ozbiljno ugrožena terorizmom?

{youtube}7R0GSULrOuI{/youtube}

{youtube}-UNczGkhmLo{/youtube}

{youtube}7X7QNhx0d3E{/youtube}

{youtube}zQFrXvTUs4A{/youtube}