VIDEO: Božićno čudo na aerodromu

WestJet-Cristmas-Miracle-700x355Smiješna izreka “Poželi želju, možda se čudo dosađuje” u slučaju putnika s aerodroma u Torontu i Hamiltonu koji su putovali za Calgary pokazala se ostvarivom. Preko 250 putnika otišlo je kući ispunjenih božićnih želja, a sve zahvaljujući odličnoj kampanji WestJet avioprevoznika.

Iskoristivši “čaroliju” moderne tehnologije, WestJet je saznao šta bi njegovi putnici željeli da dobiju za Božić i ispunio im želje. Po slijetanju u Calgary sačekali su ih paketi(ći), među kojima je bilo android tableta, dječijih vozića, ali i televizora i  čarapa i donjeg veša. Pogledajte kako je to izgledalo:

{youtube}zIEIvi2MuEk|570|400{/youtube}

Kada želite da se za vas čuje na što više strana i da svojim potrošačima ostanete upamćeni kao nešto zaista posebno, morate dati sve od sebe (i ne pitati koliko to košta). Prema riječima WestJeta, više od 175 volontera radilo je na ovoj akciji, pripremajući je još od kolovoza!

Koliko je akcija koštala ne znamo, ali znamo sigurno da je dobila odličnu medijsku pažnju (12 milijuna pregleda na YouTube), i što je još važnije – sretne i zadovoljne potrošače.