VIDEO: Ante Miše trener NK “Vitez”

Nogometni klub „Vitez” danas je dogovorio suradnju s Antom Mišom.

“Nekadašnji proslavljeni igrač i trener HNK “Hajduk” Split, te povremeni reprezentativac Hrvatske novi je trener prve momčadi našeg kluba”, potvrdio je to večeras u izjavi za medije glasnogovornik NK “Vitez” Ivan Sajević.

Uprava NK “Vitez” nakon serije loših rezultata prihvatila je ostavku trenera Valentina Plavčića, koji je vodio ekipu u povijesnom uspjehu i ulasku u najviši rang natjecanja u BiH.
„Ovim putem u ime kluba želim uputiti zahvalu našem dosadašnjem treneru Plavčiću na svemu što je učinio za naš klub. Zahvaljujemo se i našem novom treneru, Anti Miši, na korektnosti prilikom razgovora, ali I činjenici da je prepoznao Vitez kao potentnu sredinu i odlučio prihvatiti naš poziv “, rekao je u izjavi za medije glasnogovornik NK „Vitez”.

Ante Miše nazočio je susretu Viteza i Zvijezde, u kojem je imao priliku pogledati svoju novu ekipu, ali uvjeriti se I u pojedinačni kvalitet pojedinih igrača.

“Prije svega želim se zahvaliti na ukazanom povjerenju čelnim ljudima mog novog kluba. Uključit ću sve ambicije i znanje da Vitez pokuša napraviti puno bolji rezultat nego što je do sada. Zadovoljan sam viđenim u utakmici sa Zvijezdom, mislim da imamo potentnu ekipu i trenutna pozicija na tabeli ne otkriva realnu sliku. Jedva čekam trening u ponedjeljak da prvi put s momčadi izađem na teren i da se pokušamo što bolje spremiti za utakmicu u srijedu protiv Sarajeva, kao i subotnju utakmicu s Travnikom, koja nam je možda u ovom trenutku i bitniija”, kazao je u izjavi za medije Ante Miše.
Uprava kluba zadovoljna je angažmanom Ante Miše, što je potvrdio I predsjednik kluba, Slaven Garić.

“Uprava Nogometnog kluba Vitez se odlučila za Antu Mišu. Nadamo se da ćemo ostvariti naš cilj, a to je ostanak u Premijer ligi. Gospodinu Miši želim dobrodošlicu i da još dugo ostane u našem klubu”, rekao je Slaven Garić, predsjednik NK “Vitez”.

{youtube}4WsTJ-7omlA{/youtube}

Prethodni članakFOTO: Na 5. Danima kazališta u Vitezu izvedena predstava “Taj Sizif”
Sljedeći članakU Krčevinama u nedjelju 3. Dan kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja