VI Božični nogometni turnir za mališane “VITEZ 2016”

Naredna dva vikenda Vitez je domaćin tradicionalnog šestog po redu Božićnog malonogometnog turnira za mališane.

Kao i prethodnih godina organizator ovoga velikog sportskog događaja za mališane je škola nogometa Kolibrići koja djeluje i radi pri nogometnom klubu Rijeka. O turniru smo razgovarali sa Dariom Čerkez organizatorom ovoga događaja, inače koordinatorom i trenerom u školi nogometa Kolibrići.

Na samom početku bi istakao da mi je velika čast i zadovoljstvo ali naravno i velika obveza biti na čelu organizacijskog tima VI Božičnog nogometnog turnira za mališane “Vitez 2016”. Ovaj tradicionalni nogometni turnir za mališane prije pet godina je zamišljen kao festival dječjeg nogometa, mladosti, druženja i sklapanja novih prijateljstava. Već tada 2011. godine kao jedan od članova organizacijskog tima sam bio optimističan te imao viziju i plan kako bi sve trebalo izgledati par godina poslije.
Međutim, zaista nisam vjerovao da će ovaj turnir već tako brzo imati ovoliku popularnost među školama te spadati u red najkvalitetnijih kada je u pitanju dječji nogomet u BiH.

U četiri dana održavanja Božićnog turnira natjecati će se četiri natjecateljske selekcije (pioniri, predpioniri, 2006. godište i 2007. godište).

Za sve najbolje ekipe i pojedince u svim natjecateljskim selekcijama osigurane su medalje, pehari i diplome.
Na ovogodišnjem turniru za naslov pobjednika će se boriti mališani iz 28 različitih škola nogometa i nogometnih klubova.

Kao i prošle godine na turniru će nastupiti preko 800 mališana koji ove godine dolaze iz 23 grada širom BiH.
Ovim putem pozivaju se svi  da posjete gradsku sportsku dvoranu u naredna dva vikenda kako bi vidjeli na djelu te dali podršku malim talentiranim nogometašima u borbi za laskavu titulu pobjednika ovoga turnira.

Prethodni članakPripadnici HVO-a pušteni iz pritvora uz mjere zabrane
Sljedeći članakVSTV BiH imenovao 26 novih sudaca i tužitelja