Veliki uspjeh karataša Mladosti na prvom kolu županijske karate lige

Proteklog vikenda u organizaciji Karate Saveza ŽSB i tehničkoj organizaciji karate kluba „Reflex“ u Donjem Vakufu održano je prvo kolo Županijske karate lige ŽSB. Na natjecanju je sudjelovalo preko 400 natjecatelja iz 16 klubova.

Karate klub „Mladost“ Vitez nastupio je s 25 natjecatelja, koji su osvojili 22 odličja i to 11 zlatnih, 6 srebrnih i 5 brončanih.

Zlatne medalje su osvojili Ismet Trako u borbama, Enis Mehić u katama i borbama, Ahmed Topoljak, Harun Haskić, Belmin Spahić, Harun Redžić i Azra Mujkić u borbama te Adi Mehić, Ema Bešić i Nedžmina Varupa u kategoriji kate.

Za najuspješnijeg natjecatelja karate lige proglašen je član karate kluba “Mladost” VItez Enis Mehić sa osvojena dva zlatna odličja i to kategorijama kate i borbe.

Šef stručnog stožera KK “Mladost”, Aldin Adilović, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima, te naglasio da se njegovi natjecatelji kako ovi u mlađim kategorijama, tako i u seniorskoj kategoriji pripremaju za nastupajuća Državna prvenstva na kojima također očekuje odlične rezultate.

Prethodni članakRagbijaši Viteza u nedjelju dočekuju beogradski Partizan u okviru Balkan super lige
Sljedeći članakFrama Vitez: U nedjelju predstava “Suđenje Isusu”