Veličanstvena premijera predstave “Trnoružica i hrabri vitez” najmlađih članova GKM-a Vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez priredilo je još jednu veličanstvenu večer u svome domu, premijerom predstave “Trnoružica i hrabri vitez”. Još jedna bajka, donijela nam je bitku dobra i zla te nas uvela u svijet čarolije. Predstava je predviđena za sve uzraste, a najzanimljivija je djeci.

Ponovno se tražila karta više, Kazališna dvorana u Vitezu bila je pretijesna da primi sve posjetitelje. Mlade glumice i glumci su bili nevjerojatno nadahnuti i prikazali igru kakve se ne bi postidjele ni njihove puno starije kolege.

“Riječ je o jednoj bezvremenskoj ljubavnoj priči u kojoj dobro pobjeđuje zlo. Radnja predstave smještena je u davno vrijeme prije 200 godina. Čestitam našoj redateljici Ivoni Matošević, kao i njezinoj asistentitci Moniki Maros na fenomenalnom uratku, kao i cjelokupnom glumačkom ansamblu na predivnoj predstavi i glumi koju su prikazali. Rijetko kad sam osjećao ovoliko ponosa kao nakon ove predstave. Hvala i svim članovima našeg kazališta, prije svih Bruni i Leoni, na uloženom angažmanu. Hvala i divnoj publici koja je uvijek uz nas i uporno nas gura naprijed”, kazao je za vitez.info voditelj GKM-a Vitez, Ivan Sajević.

Veličanstvena kazališna večer, puna iznenađenja

Kako su i najavljivali iz GKM-a Vitez, bila je to zanimljiva večer, puna iznenađenja, a najzaslužniji za to su bili mlade glumice i glumci: Nina Ikić, Maria Biljaka, Anđela Đotlo, Oliver Šafradin, Karla Karin, Ivana Stojak, Katja Bošnjak, Katarina Petrović, Ognjen Stojak, Lana Garić, Jelena Petrović, Maria Nedić, Nikolina Kolak, Nikita Kovač, Sandro Kolak, Marina Matijanić, Petra Pavlović. Autor teksta je Savo Škobić, a režiju potpisuje Ivona Matošević. Asistentica režije je Monika Maros, izvršni producent Ivan Sajević, a grafičku pripremu kao i uvijek potpisuje Borislav Sučić. Fotogaleriju priredio Alojz Mlakić.