Veleprodaja i maloprodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića “Hendrick’s” Vitez: Najširi asortiman pića i najpovoljnije cijene

Veleprodaja i maloprodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića “Hendrick’s” iz Viteza uz najširi asortiman pića nudi i najpovoljnije cijene u Vitezu, ali i Lašvanskoj Dolini.

Ova tvrtka na tržištu je već pola godine, a uz super povoljne cijene nudi i dodatnu pogodnost svojim klijentima vršenjem dostave direktno na željenu adresu.

Ranije i dugogodišnje iskustvo rada u trgovini vlasnika ove tvrtke garancija su vrhunske i kvalitetne usluge, kojom su i više nego zadovoljni dosadašnji klijenti.

Također, za sve vrste proslava, svadbenih i svih drugih tvrtka “Hendrick’s” nudi mogućnost uzimanja pića uz povrat neutrošene robe. Ukoliko su vam potrebni suncobrani, frižideri i ostali reklamni materijal iz ove tvrtke su i to osigurali za vas.

Kontaktirati ih možete na brojeve telefona 063/256-810 i 063/333-113 ili direktno u trgovini, koja se nalazi u Vitezu, na adresi Stjepana Radića bb. Radno vrijeme je od petka do subote od 9 do 16 sati, subotom od 9 do 14, a nedjelja je neradna.

Veleprodaja i maloprodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića “Hendrick’s” možete kontaktirati i putem njihove Facebook stranice.