Večeras počinje 4. Code Music Fest

Četvrti Code Music Festival održat će se u petak i subotu, 9. i 10. rujna 2011. godine  na platou ispred Zavičajnog muzeja u Travniku. Organizatori festivala su Radio TNT I UG Tolerancija iz Travnika.

Na festivalu će nastupiti dvanaest bednova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Jedan od ‘headlinera’ festivala je sarajevski bend Letu štuke. Pored brojnih bendova koji će zabavljati posjetitelje festivala, organizatori su pripremili i after partije na kojima će nastupiti popularni dj Tuca i dj Jasmina.

“Da bi sve uspješno organizirali pomogli su nam i mnogi sponzori. Ove godine ulaz na sve koncerte i partije organizirane u sklopu Code Music Festivala je besplatan, a cijene pića i hrane neće prelaziti 2 KM. Želja nam je da mladi ljudi potroše što manje novca, a dobiju što bolju zabavu. Navedeno su prepoznali i sponzori, koji su osigurali piće i hranu po promotivnim cijenama”, rekla je Rahela Čabro, PR menadžer festivala.

Inače, slogan ovogodišnjeg festivala je “Treba nam tolerancija”, što ukazuje na želju organizatora za većom tolerancijom u Bosni i Hercegovini i regionu.