VEČERAS premijera predstave ‘Je li šaka ili šminka’ Gradskog kazališta mladih Vitez

Nova predstava Gradskog kazališta mladih Vitez ‘Je li šaka ili šminka?’ je zasigurno tip predstave kakav viteška publika još nije vidjela. Naime, ova predstava je autorski projekt Gradskog kazališta mladih Vitez koja na duhovit način progovara o problemima današnjice stavljajući u prvi plan probleme pravosuđa i birokracije.

Kroz spektar karakternih i duhovitih likova ti se problemi dovode do istančanosti i publika će, vjerujemo, imati želju osuditi pravosuđe, birokraciju, ali i primitivizam i nepravdu.

Ideja za predstavu nastala je spontano iz želje da se napravi nastavak na ‘Ožalošćenu porodicu’ no na svjetlo je isplivala glavna tema predstave, a to zasigurno nije ni slično temi Nušićevog djela.

Odgovor na pitanje Je li šaka ili šminka? dobit ćete ukoliko dođete na premijernu izvedbu istoimene predstave koja će biti u subotu 23. ožujka 2013. godine u Kazališnoj dvorani u Vitezu, s početkom u 19,00 sati.

Cijena ulaza je 3 KM.

U predstavi igraju: Petar Pejović, Ana Maros, Ivona Matošević, Berna Mišković, Antonela Lukić, Mirna Matković, Lorena Lukić, Ena Radoš, Franka Matić, Marko Mirković.

Režiju potpisuje Bruno Grebenar

Tekst: GKM Vitez
Grafička priprema: Borislav Sučić
Foto: Filip Šarić
Video: Foto studio “Brzoka”
Glazba: Nataša Todorović
Svjetla: Slaven Čalić
Izvršni producent: Ivan Sajević