VEČERAS Europska noć teatra u Vitezu – Predstava “A, E, I”, Harlekin teatra iz Postojne

Subota koja je pred nama rezervirana je za predstavu „A, E, I”, u izvedbi Harlekin teatra iz Slovenije, koja će biti izvedena u okviru kazališnih dana u Vitezu, ali i Europske noći teatra.

Nakon fantastičnih predstava u izvedbi Kazališta “Mika Živković” iz Retkovaca, DIS teatra iz Banja Luke i Draft teatra iz Tuzle publika će imati priliku uživati u još jednoj odličnoj predstavi.

A, E, I… nova je predstava Harlekin teatra iz Postojne (SLO), s kojom na smiješan način prikazuju njihovo viđenje svijeta od nastanka čovječanstva, pa sve do mogućeg kraja, koji će se, kako neki predviđaju, dogoditi 21. prosinca 2012.

„Baš taj datum, koji neke već sad plaši, a opet druge puni s pozitivnom energijom i uvjerenjem, da će se svijet, konačno promijeniti! Nama je to bila inspiracija za novu prestavu. Predstava je prvih 5 minuta komedija, sljedećih pet minuta akcija, zatim drama, zatim opet akcija, zadnji dio pa borba za preživljanjem kako nas, tako i publike! Kraj je veoma istinit i govori o novom scenariju kojeg najavljujemo…”, poručuju iz Harlekin teatra, a mi vas svakako pozivamo da ne propustite pogledati ovu predstavu.

Predstava traje oko 45 minuta, a publika će ju imati priliku pogledati u kazališnoj dvorani Vitez, u subotu 17. studenog, s početkom u 19,00 sati. Cijena ulaza je 2 KM.

U predstavi igraju: Drago Posega (A), Nenad Muždeka (E), i Mitja Kranjc (I). Ideja i režija: Nenad Muždeka.