Večer zahvale i prezentacije projekta izgradnje škole u Ugandi

Na svom dvotjednom putovanju u Ugandu, 8. studenoga 2019 godine posjetili smo malo selo Karundi koje se nalazi 35 km od grada, Isigniro distrikt, u regiji Mbarara. Bilo je to putovanje života. Putovanje koje je promijenilo moj pogled na svijet, moj način života i mene kao osobu. Ja sam se vratila, ali moje srce je ostalo tamo. ‘

Ovim riječima Martina je započela svoju priču nakon povratka iz Ugande. Što se tamo dogodilo i što je sve doživjela možete čuti u četvrtak u 19 sati u Hrvatskom amaterskom kazalištu Travnik.

Naime ova priča nije završila njezinim povratkom iz Ugande. Naprotiv, uz prijatelje s kojima je bila u Ugandi, Anom, Dominikom i Frankom te lokalnim svećenikom Fra Agapitusom i našom misionarkom Sestrom Franciskom, nastavila se sudjelovanjem u projektu izgradnje škole u selu Karundi.

Hrvatska Udruga Mladih u Središnjoj Bosni, kao prijatelji projekta pozivaju sve da se pridruže u Jankovićima na večeri druženja za sve dobročinitelje, ali i one koji žele čuti više o svemu onome što se događalo, ali i dalje događa u malenom selu Karundi.

Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza se pridružila ovom projektu te je tiskala brošuru o svom radu u protekle godine i cjelokupni prohod od prodaje brošure ide za potrebe izgradnje škole u Ugandi.