VAŽNO: Obavijest učenicima i roditeljima iz Osnovne škole “Vitez”

Sukladno instrukciji mjerodavnog Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa ŽSB od 16.3.2020.godine održat će se reducirana nastava putem informacijsko-komunikacijskih tehnologija u svim osnovnim i srednjim školama Središnje Bosne.

S obzirom na navedeno u Osnovnoj školi Vitez za organiziranje izvođenja nastave putem informacijsko-komunikacijskih tehnologija za svaki pojedini odjel bit će zadužen učitelj/ica ili razrednik/ica, koji će blagovremeno javiti roditeljima i učenicima škole s odgovarajućim informacijama za daljnji rad i postupanje.

Ovim putem molimo sve učenike i roditelje da u ovim teškim trenutcima za sve nas, pruže pomoć i potporu u realizaciji novog oblika nastave kako bismo zajednički nadvladali nastalu situaciju, a sve na dobrobit naše djece. Također, napomenjujemo sve roditelje koji do sada nisu ostvarili kontakt s učitljima ili razrednicima da ih telefonski kontaktiraju ili se jave telefonski Upravi škole na broj 030/711-327″, stoji u obavijesti koju potpisuje Slavica Šerbetić, ravnateljica Osnovne škole “Vitez”.