Važna i uvjerljiva pobjeda Viteza protiv Mladosti

Nogometaši Vitez slavili su pobjedu u susretu s ekipom Mladosti, koji je bio od presudnog značaja za ekipu Viteza u borbi za ostanak. Ova pobjeda posebno dobiva na značaju kada se uzme u obzir i rezultat u susretu Metalleghea BSI i Širokog Brijega, koji je završen rezultatom 0:0, te je Vitez pobjedom nad Mladosti prestigao ekipu iz Jajca. 

Strijelci za pobjedu Viteza bili su Mirza Rizvanović u 4. minutu (autogol), te Zoran Kokot u 30. i povratnik u ekipu Viteza, nakon povrede, Tony Livančić u 86. minutu.

Vitez je bio dominantniji tijekom cijele utakmice, a sasvim sigurno je brzi pogodak igračima Slavena Muse pomogao da opuštenije uđu u nastavak susreta i riješe se grča koji je bio uvjetovan imperativom ostvarenja pobjede. Mladost je uslijed povreda i kartoniranih igrača bila u nešto promijenjenom sastavu, a ekipa Viteza već od ranije ne može računati na velik broj igrača.

Trener Mladosti, Husref Musemić, nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika nakon susreta.

“Mi u ovom susretu nismo prikazali gotovo ništa. Što zbog objektivnih razloga, što iz želje da damo priliku nekim igračima koji su manje igrali mi smo igrali u malo izmijenjenom sastavu i pokazalo se zašto su neki igrači igrali jako malo”, kazao je nakon susreta Musemić.

Slaven Musa imao je puno više razloga za zadovoljstvo.

“Ovoga puta nam je išlo u prilog što smo protiv sebe imali ekipu bez rezultatskog imperativa. Mi smo imali veću želju, a svakako nam je bilo lakše igrati nakon brzog gola. Rezultati na drugim utakmicama, prije svega u Jajcu, su nam išli u prilog i ponovno sve imamo u svojim nogama. U susretu s Olimpicom dat ćemo sve od sebe da potvrdimo ostanak u društvu najboljih”, kazao je Musa.

Prethodni članakFOTO: Viteški maturanti prodefilirali pred nekoliko tisuća posjetitelja
Sljedeći članakTeatar “Erato” i Duško Valentić oduševili predstavom “Najbolje godine”