UŽIVAJTE: Matea Bošnjak oduševila novim coverom

Matea Bošnjak još je jednom oduševila javnost, ovoga puta coverom pjesme “Zombie”, grupe The Cranberries. Novi cover objavljen je večeras na youtube kanalu Matee Bošnjak, a svima toplo preporučamo da poslušaju i zaprate Matein profil.

“Na coveru sam radila proteklih tjedana, a završnica je potrajala nekoliko dana. Odlučila sam ne prijavljivati se na bilo koje natjecanje ove godine, nego napraviti youtube kanal preko kojega ću komunicirati sa svojom publikom. U suštini, mogla bih kazati kako se ovako natječem sama sa sobom”, kroz smijeh za portal Vitez.info govori Matea Bošnjak. Matea nam je kazala kako je pjesmu Zombie izabrala zbog vrlo upečatljivog teksta, koji opisuje težinu rata i smrti. Također, najavila je i nove covere, gdje će pjevati uglavnom domaću glazbu, a pri izboru pjesama velik će utjecaj imatu upravo publika.

Matea je multiralentirana mlada djevojka. Proslavila se i brojnim glumačkim ulogama u predstavama Gradskog kazališta mladih Vitez. Matea potpisuje tekst i režiju predstave “Lov na želju”, koja je proglašena najboljom na ovogodišnjem Festivalu srednjoškolskog teatra BiH.

Osamnaestogodišnjakinja iz Viteza, koje je koncem prosinca postala punoljetna u središtu pažnje javnosti je još nakon fantastičnih nastupa nastupa na Supertalentu Nove TV, gdje je prema mišljenju brojnih gledatelja ovoga popularnog natjecanja trebala biti i pobjednica.

Prepustite se užitku slušanja još jedne vrhunske interpretacije naše Matee Bošnjak. Cover je snimljen u studiju Travničanina Alojza Čakarića. Uživajte…