Uzbudljivom finalnom utakmicom završen Uskrsni malonogometni turnir ‘Busovača 2013.’

Pobjednik malonogometnog uskrsnog turnira „Busovača 2013.” je momčad Remi/Play iz Sarajeva. Sarajlije su u finalnom susretu, punom rezultatskih obrata, rezultatom 8:6 pobijedili Malonogometni klub „BiljMar” iz Nove Bile.

U borbi za treće mjesto momčad MV „Polje” iz Busovače pobijedila je „Zenicu” s uvjerljivih 14:9, što je izazvalo oduševljenje u prepunoj dvorani Srednje škole.

Na uskrsnom turniru „Busovača 2013″, tradicionalnom i jubilarnom dvadesetom po redu, i u ovo ranoproljetno vrijeme najjačem i najmasovnijem u Bosni, nastupilo je 20 vrlo jakih momčadi iz srednje Bosne i s područja Sarajeva. Sve utakmice su igrane pred velikim brojem gledatelja, a za završnicu turnira dvorana je bila i pre mala primiti sve zainteresirane ljubitelje malonogometne igre i poštovatelja malonogometnih majstora, a na ovom turniru zaista ih je i bilo.

Tri najuspješnije momčadi, „Remi/Play”, „BiljMar” i „Polje”, uz posebna priznanja, dobili su i vrijedne novčane nagrade, a uspješni organizator turnira, Općinski sportski savez, dodijelio je novčanu nagradu i najboljem igraču turnira, Emiru Milanoviću, iz novobiljanskog MNK „BiljMar”.

Zvonimir Čilić / VL