Uz Mepas Mall & HT ERONET Family Weekend: Promovirana !hej Slagalica

Foto: Mepas Mall

U Mepas Mallu je održan Mepas Mall &HT ERONET Family Weekend. Tom prigodom predstavljena je i promovirana prepaidusluga HT ERONET-a !hej Slagalica, u posebno uređenom !hej kutku na prvome katuMepas Malla.

Family Weekend okupio je mnoštvo posjetitelja koji su se, uz bogat i šarolik program, posebno zadržavali u !hej kutku gdje su podijeljeni !hej promo start paketi, baloni i reklamni materijal.

„Reakcije posjetitelja su odlične; ponuda !hej Slagalice iznimnozanimljiva, s obzirom na to da se, po želji, kombiniraju minute, poruke imegabajti“, kazala je Silvija Milićević, voditeljica Grupe za trade i prodajnepromocije HT ERONET-a.

U Mepasu je, uz to, priređena i Tvornica smijeha uz iluzionista, a mališani su se zabavili uz izradu balona i oslikavanje lica.

Za cijelu obitelj  tu je bila i Jumping Clay mala tvornica ukrasa, ukojoj je nastalo mnoštvo prekrasnih blagdanskih, glinenih ukrasa, a svi sumogli okušati sreću i u zanimljivoj balonskoj igri. Priređena je i Obiteljska olimpijada, a najmlađi su, između ostaloga, mogli uživati i u lutkarskojpredstavi – Oholica.