Uvjeti korištenja

AUTORSKA PRAVA

Vitez.info polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Osim autorskog sadržaja portala, na Vitez.info-u se objavljuju i agencijske vijesti, vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava ili navođenja izvora, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

SADRŽAJ I USLUGE

Vitez.info zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu Vitez.info se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Vitez.info se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van Vitez.info portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Vitez.info ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

PRAVILA PONAŠANJA

Korisnicima portala Vitez.info strogo je zabranjeno: - objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički. - objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima - lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe - svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme - Vitez.info nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji i čitatelji. Ukoliko postoji opravdani razlog da se neki komentari ili tekstovi uklone potrebno je obavijestiti administratora. Vitez.info će nastojati po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Vitez.info zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.