Uspješno završen prvi dio V Božićnog nogometnog turnira za djecu “Vitez 2015”

Sinoć je u gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu uspješno završen prvi natjecateljski dan na V Božićnom nogometnom turniru za selekciju 2006. godište (U10).

Titulu pobjednika ovoga zaista jednog od deset najkvalitetnijih nogometnih turnira u BiH kada je u pitanju dječji nogomet su ponijeli mališani nogometnog kluba Dar iz Sarajeva koji su velikom finalu svladali vršnjake iz škole nogometa Romari iz Viteza rezultatom 2-0. Treće mjesto u selekciji U10 je pripalo malim nogometašima iz nogometnog kluba Don Bosco iz Žepča koji su nakon boljeg izvođenja sedmeraca svladali nogometnu akademiju Akademiku iz Sarajeva.

Organizacijski odbor ovoga turnira je proglasio i najbolje pojedince na istom te im dodijelio zaslužene diplome i statue.

Najtalent turnira: Borna Poslek (NK Rijeka)
Najbolji golnan turnira: Bečir Gusić (FK Dar)
Najbolji strijelac turnira: Joško Garić (ŠN Romari)
Najbolji igrač turnira: Aner Alagić (FK Dar)

Najboljim pojedincima i ekipama nagrade su uručili predsjednik nogometnog saveza naše Županije gospodin Ivan Frljić, istaknuti trener premierligaša NK Vitez gospodin Branko Karačić te sportski direktor NK Vitez gospodin Veselko Petrović.

Već u nedjelju su slijedila nova uzbuđenja na kada je završen i drugi dan V Božićnog nogometnog turnira “Vitez 2015” slavljem mališana škole nogometa Šampion Ilidža koji su u velikom finalu rezultatom 2 – 0 pobijedili ekipu domaćina škole nogometa Kolibrići NK Rijeka.

Treće mjesto su osvojili mališani nogometne akademije Akademika iz Sarajeva. Nagrade najboljima u proglašenju pobjednika su uručili predsjednik nogometnog saveza naše Županije gospodin Ivan Frljić, predstavnik poduzeća GMS-a, sponzora turnira, gospodin Sanjin Zirdum te tajnik NK Vitez gospodin Stjepan Badrov.

Svi sudionici turnira su na račun organizatora ovoga događaja, popularne škole nogometa Kolibrići NK Rijeka, imali samo riječi pohvale za vrhunsku organizaciju sportskog događaja u našem gradu.