Uspješno organiziran 10. jubilarni međunarodni memorijalni stolnoteniski turnir „Miroslav Bekavac –Beki“

U sklopu Dana općine Vitez, u nedjelju 29.travnja STK CM Vitez je tradicionalno organizirao 10. jubilarni međunarodni memorijalni stolnoteniski turnir „Miroslav Bekavac – Beki“.

Prije početka natjecanja, najtrofejnijoj članici STK CM Vitez Dori Ćosić uručen prigodni dar i cvijeće za ostvarene rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

U ime obitelji pokojnog Bekija sve prisutne pozdravio njegov brat Zvonko, a natjecatelje službeno otvorila Marija Grabovac pomoćnica načelnika za službene djelatnosti Općine Vitez.

Upriličena i minuta šutnje za Miroslava Bekavca „Bekija“ i ostale stolnoteniske prijatelje koji su nas napustili od prethodnog memorijala (Nihad Ajanić – Aja, Slobodan Vikalo – Bodo, Zdenka Jagar).
Nakon kvalifikacijskih mečeva po grupama, natjecanje nastavljeno KO sustavom do konačnih pobjednika, gdje su se u finalnom meču sastali Mirzet Ibrahimspahić protiv Kraljevića gdje je Ibrahimspahić odnio pobjedu 3-1.

Kompletno natjecanje proteklo u fer i sportskom ozračju, po završetku natjecanja, najboljima uručene sportske nagrade, darovi i priznanja od strane predstavnika organizatora i obitelji Bekavac.
Prigodni domjenak uz glazbu organiziran je u restoranu „Bor“ za natjecatelje, donatore, sponzore i goste.
Na koncu, želimo se zahvaliti sponzorima, donatorima i prijateljima kluba koji su nesebično podržali organizaciju ovog memorijala- rekli su iz STK CM Vitez.