Uspješno operiran mladi i perspektivni rukometaš Viteza Vedran Ivišić

Jedan od najboljih igrača rukometnog kluba “Vitez” Vedran Ivišić danas je uspješno operirao preponsku kilu u travničkoj bolnici.

Ivišić je u protekloj sezoni postizao u prosjeku 6 pogodaka po susretu, a posebno upečatljiva bila je utakmica protiv ekipe “Dobrinjca” iz Sarajeva u kojoj je postigao 12 pogodaka.

Tijekom ljeta Ivišić je bio na kampu Škole rukometa Jasmina Mrkonje, izbornika kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine, gdje je ostavio odličan utisak i vrlo vjerojatno izborio mjesto u reprezentaciji.

Na žalost, pojavio se problem s preponskom kilom, koju je morao operirati i zbog toga propustiti jedan dio priprema, ali u klubu očekuju da će Vedran s treninzima startati početkom rujna te da će biti spreman za novu sezonu u kojoj su ambicije kluba biti među prvih pet ekipa lige.

Nakon operacije Vedrana su posjetili obitelj i brojni prijatelji, a najljepše želje za oporavkom stigle su od djevojke Ivane, koja je trenutno u Njemačkoj. Vedran nam je povjerio kako nestrpljivo broji dane do konca kolovoza kada bi se napokon trebao vratiti na parket, ali kada u Vitez stiže i njegova draga Ivana.