Uspješni vatrogasci

Prošla, kao i ranijih petnaestak i više godina, bila je vrlo uspješna kada je u pitanju organiziranost, rad i djelovanje Dragovoljnog vatrogasnog društva „Vitez“ iz Viteza.

Društvo je osnovano 1965., kao slijednik IDVD „Impregnacija“ Vitez, registriranog 1953. dok organizirano dragovoljno vatrogastvo u Vitezu seže u daleku 1937. godinu.

Sve to je rečeno i konkretnim podacima, o radu i djelovanju u 2014. godini, na redovitoj godišnjoj Skupštini održanoj u viteškom restoranu La punt.

Zbog opravdanog odsustvovanja predsjednice DVD-a Vitez, Ivanke Biletić, Skupštinu je vodio tajnik, Miroslav Grabovac, koji uspješno i predano, sve od 1995., kada je rad Društva obnovljen, organizacijski i stručno vodi DVD Vitez.

Društvo ima ukupno 45 vatrogasaca, 28 dragovoljnih, 5 profesionalnih (operativni vatrogasci) i 12 stalno aktivnih članova vatrogasne Mladeži koji se vrijedno i uporno pripremaju za buduće operativne aktivnosti i za vatrogasna natjecanja gdje su u zemlji i inozemstvu u proteklim godinama postizali vrlo zapažene rezultate.

Na Skupštini je usvojeno izviješće o radu za period 1. siječanj – 31. prosinac 2014., blagajničko izviješće, Plan rada i aktivnosti, te financijski plan za 2015.

Prethodni članakPrivedene dvije osobe zbog navođenje maloljetnice na prostituciju
Sljedeći članakPotres kod Tuzle jačine 3,6 po Richteru usmrtio 3 osobe