Uspješni plavci: Otkriveni počinitelji 26 kaznenih djela!

Istražitelji policije Policijske stanice Travnik rasvijetlili su 26 kaznenih djela krađe, počinjenih u proteklom razdoblju u vikendicama na području platoa Vlašić, na lokalitetima: Galice, Šantića i Šešića Dola. Počinitelji navedenih kaznenih djela su A.F. iz Travnika i M.V. iz Viteza. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna  prijavljeno je 9 kaznenih djela. Evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.Dogodilo se 10 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima su 3 osobe ozlijeđene. Iz prometa su isključena 4 vozila i 2 vozača.

Požar

Jutros, u srijedu, 7. prosinca 2011. godine, oko 02,15 sati, Lj.R. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja je prijavio Policijskoj stanici  Gornji Vakuf/Uskoplje, da je došlo do požara na njegovom objektu teniskog terena, koji se nalazi u mjestu Trnovača, općina Gornji Vakuf/Uskoplje. Tom prilikom je pričinjena veća materijalna šteta. Na lice mjesta je upućena ophodnja policije zajedno s Vatrogasnim društvom Gornji Vakuf/Uskoplje, koji su požar lokalizirali. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno. Istraga je u tijeku.