Uspješan vikend za StolnoTeniski Klub CM Vitez

Iza Stolno teniskog kluba CM Vitez je još jedan uspješan sportski vikend , u subotu je održan 4. Međunarodni Zenica Table Tennis Open u organizaciji Mladost Zenica gdje su nastupili i članovi STK CM Vitez Nenad Ćosic (kategorija 40 – 49 godina ) i član seniorskog tima Igor Munja Stjepić-  kategorija Top 16 seniora BiH.
Turnir je protekao u jako dobro i korektno-sportskom ozračju a prisutni su imali što vidjeti , iskrene čestitke domaćinima na uspješnoj i jako dobroj organizaciji , te čestitke i  pobjednicima.

U nedjelju u Tuzli 24.9.2017. je održan 1. Otvoreni turnir za najmlađe kadete i kadetkinje Bih ( kategorija do 10 godina) gdje su STK CM Vitez predstavljali Ema Matković , Lucija Matković i David Zrnić.

Matković Ema je uistinu sve iznenadila te fenomenalnom igrom i pristupom osvojila 2.mjesto i srebrenu medalju te pokazala da u budućnosti može klub očekivati puno od nje. No i ostali članovi su jako dobro odigrali ovaj turnir , David i Lucija su uspješno prošli grupu fazu te se plasirali u četvrfinale te im je jako malo nedostajalo da i oni kao Ema osvoje još koju medalju.

Čestitke za naše najmlađe članove na velikom uspjehu , čestitke Emi na srebru (zlatnog sjaja).
Hvala svima koji su pomogli da nastupimo i ostvarimo ovaj uspjeh , najprije našim trenerima Igor Munja Stjepić i Ivan Bobaš , te našem kondicijskom treneru profesoru Ivica Ruzica Sakic , predsjedniku kluba Vlatko Kafadar , našem sponzoru cm-cosmetic market , upravi kluba , roditeljima te svim ostalim prijateljima koji nas prate i podržavaju. Hvala svima – kažu iz STK CM Vitez .

 

Prethodni članakNiko od učesnika nesreće kod Ilijaša nije bio pod utjecajem alkohola, Audi se kretao dozvoljenom brzinom
Sljedeći članakAmbasador Republike Austrije u BiH posjetio poduzeće Kristal