Uspješan nastup karataša „Mladost“ Vitez na turniru u Slavonskom Brodu

U nedjelju, 20.10.2019 godine, 10 članova našeg kluba, nastupalo je na 26. memorijalnom karate turniru Slavonski Brod na kojem je učešće uzelo preko 600 natjecatelja iz 5 država i ukupno 67 klubova.

Natjecatelji karate kluba „MLADOST“ Vitez su osvojili šest medalja i to jednu zlatnu, jednu srebrenu i četiri brončane medalje. Zlatnu medalju je osvojio Muhamed Žigonja u kategoriji borbe dječaci 10, 11 god -42kg, srebrenu medalju Husein Selava u kategoriji borbe učenici 10, 11 godina +46kg, dok su se brončanim medaljama okitili Ema Bešić u kategoriji borbe  djevojčice 10, 11god -40kg, Luka Šapina u kategoriji borbe mlađi kadeti  +57kg., Varupa Nedzmina u kategoriji borbe juniorke +59kg i Danijel Strukar u kategoriji borbe juniori -68 kg.

Šef stručnog štaba karate klub “Mladost“ Vitez, Aldin Adilović ,zadovoljan je postignutim rezultatima, čestita svim osvajačima medalja kao i trenerima kluba, a ovom prilikom poželio je i mnogo sreće članu svog kluba Sivro Ajdinu koji se trenutno nalazi u Čileu /Santiagu na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i U21 seniore.