Uspješan nastup Economica na sajmu ‘IMM Cologne 2013’

Na Međunarodnom sajmu namještaja “IMM COLOGNE 2013” u Koelnu, održanom od 14. do 20. siječnja 2013. godine predstavilo se 1250 izlagača, s više od 100.000 izložaka.

Na sajmu IMM predstavljena je industrija najmeštaja sa zaokruženim procesom, od faze primarne prerade do izrade finalnih proizvoda. Tvrtka „Economic” d.o.o. Vitez predstavila se svojim kupaoničkim namještajem pod brandom Framini, na zajedničkom štandu Bosne i Hercegovine uz još 6 izlagača.

„Kvalitetno i moderno dizajniran kupaonički namještaj Framini oduševio je prisutne, a prepoznat je i kao trend koji će vladati dugi niz godina. Na ovom sajmu tvrtka Economic d.o.o je uspostavila i vrlo značajne kontakte s tvrtkama iz Njemačke, Austrije, Francuske, Španjolske, Velike Britanije, Finske, Danske i Alžira. Izvoz proizvoda Framini postaje sve značajnija stavka u ukupnim prihodima tvrtke, a konstantna ulaganja u tehnologiju, edukaciju, promociju i unapređenje dizajna proizvoda stvorili su preduvjete za dalji rast tvrtke i afirmaciju Economicovog product branda Framini”, rekao je za Fenu Vedran Skočibušić voditelj marketinnga poduzeća „Economic” iz Viteza.

U 2012. godini ova viteška kompanija ostvarila je do sada najbolje rezultate na području izvoza te će svojim nastupom na međunarodno poznatom sajmu u Koelnu zasigurno ojačati svoju izvozničku poziciju.

„Ovim sajmom službeno je započela nova godina vrhunskoga dizajna i trendova. Inače, Economic predstavlja tvrtku koja je tržišni lider u oblasti instalacijskih materijala u BiH, a ujedno posjeduje i vlastitu proizvodnju kuhinja, kupaoničkih garnitura, trgovačke i opreme za urede pod brandom Framini”, naglasio je Skočibušić.

framini1framini2framini3framini4