Uskoro sportski portal u Središnjoj Bosni – www.sportsbk.ba

Središnja Bosna uskoro će postati bogatija za još jedan internet portal, specijaliziranom za sport. Sportsbk.ba je portal koji će službeno započeti s radom 15.7. 2014. godine.

Novi sportski portal, nastao kao ideja nekoliko mladih novinara iz Središnje Bosne, bit će posvećen promociji i praćenju klubova iz Srednje Bosne, objektivnom i afirmativnom prikazu aktualnosti iz svijeta sporta. Portal će imati za cilj privući sve one koji se žele kvalitetno informirati o svim sportskim događanjima u Srednjoj Bosni i svojim sudjelovanjem obogatiti naš medijski prostor, na zadovoljstvo svih.

Uz profesionalan pristup radu, obećavamo Vam da ćemo uraditi sve kako bi naši vjerni čitatelji imali što kvalitetnije i svježije informacije, navode utemeljitelji portala.

“Dajemo vam časnu novinarsku riječ da ćemo marljivo učiti i raditi, poštovati starije i biti vjerni, sportski prijatelji koji drže danu riječ. Da ćemo voljeti našu domovinu, našu BiH, naš SBK i da ćemo razvijati internet novinarstvo i sport u SBK! Da ćemo cijeniti ljude iz cijelog svijeta koji vole sport, ali posebno, Bosance i Hercegovce iz Srednje Bosne!” izjavili su utemeljitelji Sportsbk.ba za portal vitez.info.

Reklama