Uručena donacija teško oboljelom Slavenu Pojavniku Cici

U nedjelju, 5. lipnja 2016. godine predstavnici KNH “Torcida” Vitez posjetili su teško oboljelog Slavena Pojavnika Cicu te mu tom prigodom uručili vrijednu novčanu donaciju u iznosu od 2150 KM.

Podsjetimo, protekli je tjedan u gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu odigrana humanitarna košarkaška utakmica između veterana HOKK Vitez u čijem su sastavu bili i juniori i momčad sastavljena od navijača Hajduka, pripadnika navijačke skupine Torcida Vitez.

Sav prihod od ulaznica, koji je u nedjelju i uručen, bio je namijenjen nekadašnjem mladom i vrlo perspektivnom košarkašu viteškog kluba, Slavenu Pojavniku Cici, koji je 8. prosinca 1997. godine teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, nepokretan je i vezan za invalidska kolica.

Spomenut ćemo ovom prilikom i rezultat utakmice, iako je on najmanje bitan. Susret je završio neriješenim rezultatom 91:91 opravdavši u potpunosti očekivanja gledatelja.

No, bilo kako bilo, na kraju susreta svi su bili zadovoljni. Jer, bio je to lijepi ugođaj i događaj koji je, u svakom pogledu, opravdao cilj pa i očekivanja.