Uručena donacija Policijskoj stanici Vitez

Predsjednik Općinskog vijeća Vitez Tomislav Bošnjak Matić i načelnik Općine Advan Akeljić, uručili su donaciju potrebnih tehničkih sredstava Policijskoj stanici Vitez.

Zbog loše situacije u Policijskoj stanici Vitez, općinsko vijeće je odlučilo da na ovaj način pruži podršku ovoj važnoj ustanovi za sve građane Viteza.

„Mi smo donirali materijalno-tehnička sredstva u vrijednosti od 3000 KM. To su neka osnovna pomagala koja će pomoći u radu Policijske stanice Vitez. Što je jako zanimljivo i važno, svi javni skupovi će biti zabilježeni kamerom. To se pogotovo odnosi na gostovanja navijačkih grupa tijekom premijerligaških utakmica u Vitezu. Ovo je jedan mali znak pažnje lokalne zajednice, odnosno Općine, prema svim sugrađanima kroz rad i funkcioniranje Policijske stanice Vitez“, istaknuo je općinski načelnik Advan Akeljić.

Ovakav vid pomoći ohrabruje sve nadležne i zaposlenike policijske stanice, a svoje zadovoljstvo nije krio ni zapovjednik Policijske stanice Vitez, Ljuban Frljić.

„Zahvaljujem se u svoje ime i u ime svih uposlenika policijske stanice na donaciji Općine Vitez, načelniku i općinskim službenicima koji su pomogli da se popravi materijalni status nabavkom ove opreme koja je prijeko potrebna za redovno funkcioniranje policijskih poslova.“, kazao je Frljić. Također, dodao je da se nada da će MUP Srednjobosanske županije imati više sluha prema njima, jer su potrebe Policijske stanice Vitez mnogo veće.

Doniran je računar, fotoaparat, kamera, laptop i telefaks, a ukupna vrijednost doniranih stvari je 3000 KM.

Prethodni članakNovi naslovi u „Kinu Vitez“
Sljedeći članakPoziv za proizvođače malina