UO HKD Napredak Vitez donio odluku o pokretanju rješavanja pitanja imovinsko pravnih odnosa

U srijedu, 11. rujna u prostorijama Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” podružnica Vitez, sa početkom u 18 sati, održana je 74. redovita sjednica Upravnog odbora.

Na Dnevnom redu 74. sjednice Upravnog odbora nalazilo se šest točaka dnevnog reda, a osim tehničkih, usvajanja Zapisnika sa prethodne sjednice, davanja suglasnosti za održavanje promocije knjige “Iščekujući zoru” autora Matiasa Zečevića koja će se održati u četvrtak 12. rujna u prostorijama Napretka u 20:00 sati i tekućih pitanja, na Sjednici je donešeno i nekoliko bitnih Odluka.

Zasigurno, najvažnija jeste Odluka o pokretanju rješavanja pitanja problema koji se tiču imovinsko-pravnih odnosa o čemu će javnost uskoro biti informirana. Upravni odbor je između ostalog odredio Odbor za rad na rekonstrukciji prostorija na zgradi Napretka, a Odbor će osim članova predsjednika Zorana Kupreškića i člana Nikole Šarića, voditi inženjer arhitekture Nataša Radeljić. Također, o radovima na objektu Napretka, odnosno rekonstrukciji tavanskih prostorija, javnost će biti informirana.

Sjednici je nazočio i dopredsjednik Središnjeg odbora Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” gospodin Josip Križanović. Sa dopredsjednikom Križanovićem dogovoren je posjet predsjednika HKD “Napredak” Nikole Čiće podružnici u Vitez za petak 13. rujna od 18 sati.