Ukradeni BMW i Polo, teško ozlijeđen pješak, potraga za E.M. i dalje traje

Iz MUP-a SBŽ priopćeno je kako je tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno 6 kaznenih djela, a evidentirana su 3 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 9 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba ozlijeđena, a iz prometa su isključena 4 vozila i 2 vozača.

F.D. iz Bugojna je prijavio Policijskoj stanici  Bugojno, da mu je u noći 08/09. siječnja 2012. godine, ispred obiteljskog doma, koji se nalazi u naselju Terzići, općina Bugojno, ukradeno vozilo marke „BMW“, danskih registarskih oznaka VB 96995. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno. Istraga je u tijeku.

D. M. također iz Bugojna prijavila je Policijskoj stanici  Bugojno, da je ispred obiteljskog doma, koji se nalazi u mjestu Kopčići, općina Bugojno, ukradeno vozilo marke „VW Polo“, registarskih oznaka O18 E 262, vlasništvo D.M. iz Bugojna. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave  Bugojno. Istraga je u tijeku.

U ponedjeljak, 9. siječnja 2012. godine, oko 20,20 sati, na lokalnom putu u mjestu Torine, općina Novi Travnik, dogodila se prometna  nezgoda u kojoj je vozač S.P. iz Novog Travnika, upravljajući vozilom marke „Ford Fokus“, registarskih oznaka 120-J-634 udario pješaka N.P., rođen 1965. godine iz Novog Travnika. U nezgodi je pješak N.P. zadobio teže tjelesne ozljede. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policjske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istražitelji policije Policijske stanice Kiseljak su rasvijetlili  kazneno djelo krađe, počinjeno u noći 21/22. veljače 2011. godine, na štetu Krune N. iz Kiseljaka. Počinitelj navedenog kaznenog djela je R.S. iz Kiseljaka. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Pripadnici Jedinice za potporu, istražtelji Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK/KSB i istražitelji policije Policijske stanice Travnik nastavljaju sa pretragama terena i   poduzimanja operativnih radnji u svrhu pronalaska nestalog Envera Mujagića iz Bugojna, stoji na koncu informacije za javnost MUP-a SBŽ.