Ukraden Golf

Proteklog vikenda, na području Policijskih uprava Županije Središnja Bosna prijavljeno je 18 kaznenih djela, a evidentirano je 12 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 16 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba smrtno stradala, a 4 osobe su ozlijeđene. Iz prometa je isključeno 21 vozilo i 31 vozač.

U nedjelju ujutro, 20. svibnja 2012. godine, oko 09,40 sati, Z.M. iz Novog Travnika je prijavio Policijskoj stanici Novi Travnik, da mu je ukradeno vozilo marke „Golf I”, registarskih oznaka A91-T-190, koje je bilo parkirano u ulici Kalinska u Novom Travniku. Očevid su obavili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istražitelji policije Policijske stanice Busovača su rasvijetlili kazneno djelo krađe, počinjeno 13. travnja 2012. godine, na štetu crkve „Sveti Josip Radnik” u mjestu Bare, općina Busovača, te kazneno djelo krađe, počinjeno 30. travnja 2012. godine, na štetu džamije koja se nalazi u mjestu Putiš, općina Busovača.Počinitelji navedenih kaznenih djela je I.B. iz Zenice. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Busovača su u suradnji sa službenicima Policijske uprave Zenica rasvijetlili kazneno djelo-Krađe, počinjeno 18. svibnja 2012. godine, na štetu poduzeća „BH Telekom” i M-Tel.Počinitelji navedenog kaznenog djela su A.P iz Busovače i A.P. iz Travnika. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.