Ukraden Golf V

altNa području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna tijekom proteklog vikenda prijavljena su 23 kaznena djela, a evidentirano je 10 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se 15 prometnih nezgoda s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba smrtno stradala. Iz prometa je isključeno 15 vozila i 29 vozača, priopćeno je iz MUP-a KSB.

U subotu navečer 31. ožujka 2012. godine, oko 23 sati, M.Z. iz Zagreba, Republika Hrvatska, prijavila je Policijskoj stanici Novi Travnik, da je u ulici Ive Andrića u Novom Travniku ukradeno njeno vozilo marke „Golf V”, registarskih oznaka ZG 874 DP. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Jajce su rasvijetlili kazneno djelo uništenja ili oštećenja važnih privrednih objekata ili javnih naprava, počinjeno u noći 21/22.03.2012. godine, na štetu HT Mostar. Počinitelji navedenog kaznenog djela su: E.Š., M.F., Š.K. i M.T., svi iz Travnika. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.