Ukraden Golf u Vitezu

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 18 kaznenih djela.

U subotu 2. veljače 2013. godine, oko 23,00 sati, S.V. iz Busovače je prijavila Policijskoj stanici Vitez, da joj je u ulici Kulina Bana u Vitezu otuđeno vozilo marke „Golf II”, registarskih oznaka T64-K-328. Očevid su obavili inspektori Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

 

U nedjelju, 3. veljače 2013. godine, oko 10,20 sati, J.V iz Novog Travnika, djelatnica trgovine “MI -Comerc” u Novom Travniku je prijavila Policijskoj stanici Novi Travnik, da je nad njom počinjeno kazneno djelo razbojništva. Nepoznata maskirana osoba je uz prijetnju pištoljem iz kase otuđila određenu sumu novca. Ophodnja policije Policijske stanice Novi Travnik je u ulici Kralja Tvrtka u Novom Travniku pronašla počinitelja navedenog kaznenog djela, a radi se o S.P. iz Novog Travnika. Imenovani je lišen slobode i zadržan je u Policijskoj stanici Novi Travnik. Očevid su obavili inspektori Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Proteklog vikenda u Središnjoj Bosni evidentirano je 11 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 27 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima su 2 osobe ozlijeđene, dok je iz prometa isključeno 11 vozila i 13 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.